Geslaagde bingo thuis op de bank

zaterdag 06 juni 2020

Tijdens Pinksteren vond een speciale editie van het spelletje bingo plaats bij v.v. Boskant. De kantine werd omgetoverd tot een kleine televisiestudio, waarin ‘Bingo Bea’ vol enthousiasme de Boskant Bingo presenteerde. Ruim 150 deelnemers hadden zich aangemeld voor de bingo. De activiteitencommissie zorgde ervoor dat iedereen zijn of haar bingokaart tijdig in de brievenbus had ontvangen, zodat iedereen om 14.00 uur klaar zat om te beginnen.

Voor de gevorderde speler wellicht ten overvloede, maar zodat ook de debutanten kans maakten op een van de blauwwitte prijzen, begon Bingo Bea met de uitleg van het spelletje. De bingo had drie rondes, bestaande uit: het behalen van één rijtje vol, vervolgens twee rijtjes vol en als laatste een volle kaart. Een bingo kon kenbaar gemaakt worden door een foto te appen van de bingokaart naar het bingonummer. De organisatie controleerde de ingestuurde bingokaart en ondertussen werd er een bonusgame gespeeld. Ook daar konden de deelnemers aan meedoen door het antwoord in een appje te versturen naar het bonusgamenummer. De antwoorden van de spelletjes ‘waar sta ik?’, ‘wie zijn dit?’ en ‘waar is de bal?’ stroomden binnen, dus het loten van een winnaar viel niet mee! 

Bingo_online_02jpg
Na ongeveer 25 getrokken nummers, kwam de eerste foto binnen op het bingonummer: Nik Versantvoort. De controle verliep snel en Nik kon worden opgebeld. Ja Nik, bij een goede bingo zou je live in de uitzending komen! Bij een volle kaart wisten de deelnemers waar ze voor speelden, maar bij de andere rondes werd dit tot het verlossende telefoontje geheim gehouden. Nik ging er vandoor met een autoshirt van v.v. Boskant, waardoor hij goed herkent kan worden als hij een ritje maakt. De tweede bingo werd gewonnen door Cindy. Zij speelde mee met o.a. Ilse van de Wijdeven en een paar andere bewoners van de woongroep. Leuk Ilse, dat je live bij ons in de uitzending was! Tijdens de kaartcontrole wist Jimmy Vorstenbosch het goede antwoord te appen van de bonusgame en kwam daardoor ook in de uitzending. Bij het doorgeven van het goede antwoord mochten de deelnemers kiezen uit een van de zes prijzendoosjes. Jimmy won hiermee een blauwe bal. In dezelfde ronde werd nog zo’n bal gewonnen door Peter van den Elsen.

In de telefoongesprekken wilde Bingo Bea van alles van onze kandidaten weten, waardoor er naast een potje bingo ook genoeg kletspraat verkocht werd. Voor een valse bingo had de organisatie al een prima plan bedacht, maar gelukkig waren alle bingo’s juist! De prijswinnaars op een rijtje:

Ronde 1 – 1 rijtje – Prijs: autoshirtje vv Boskant – Winnaar: Nik Versantvoort
Ronde 1 – 2 rijtjes – Prijs: poef – Winnaar: Cindy (begeleidster Ilse van de Wijdeven)
Ronde 1 – volle kaart – Prijs: rond zwembadje – Winnaar: Rick van der Zanden 
Bonusspel 1: Jimmy Vorstenbosch – Prijs: bal
Bonusspel 2: Peter van den Elsen – Prijs: bal

Ronde 2 – 1 rijtje – Prijs: zomerpakket – Winnaar: Fem Vullings
Ronde 2 – 2 rijtjes – Prijs: koelbox – Winnaar: Wim Vullings 
Ronde 2 – volle kaart – Prijs: barbecue – Winnaar: Ron van Breemen 
Bonusspel 3: Fleur van Heesch – Prijs: bakset
Bonusspel 4: Sanne van Vorstenbosch – Prijs: vouwbare tap

Ronde 3 – 1 rijtje – Prijs: zomerpakket – Winnaar: Tycho Mars 
Ronde 3 – 2 rijtjes – Prijs: opblaas bed – Winnaar: Anita van den Oever 
Ronde 3 – volle kaart – Prijs: 4 persoons zwembad – Winnaar: Teun van den Biggelaar 
Bonusspel 1: Karin Verkuijlen – Prijs: bakset Bonusspel
2: Kristi van der Zanden – Prijs: autoshirtje vv Boskant

Bingo_online_03jpg

Ook werd er tijdens de bingo gevraagd om een foto te sturen van de deelnemers op de locaties. Leuk om te zien dat er zoveel deelnemers meedoen en deze activiteit een succes is geworden!

We zien jullie graag weer bij de volgende activiteit!

Activiteitencommissie v.v. Boskant 

Bingo_online_04jpg


Vorige