Trainers voor onze pupillen gezocht!

dinsdag 28 juni 2016

Bij onze jeugdteams is er sprake van een flinke instroom van voetballertjes van onderaf. Ook in de hogere jeugdteams ziet het er qua bezetting prima uit. Dat is natuurlijk zeer goed nieuws voor de jeugdafdeling en de continuïteit. Meer spelers betekent echter ook dat er meer leiders en zeker ook goede trainers nodig zijn. De Technische Commissie is druk bezig geweest met de invulling van alle kaderfuncties, maar met name bij een aantal pupillen teams is er nog dringend behoefte aan versterking. Voor volgend seizoen zoeken we nog een:

1. Trainer E-pupillen (maandag)
2. Trainer E-pupillen (woensdag)
3. Trainer F2-pupillen

Voor de trainingen geldt dat er in alle gevallen al meerdere (iets oudere) jeugdspelers bereid zijn gevonden een ondersteunende rol te vervullen. Deze jongens zijn echter nog niet zo ver om helemaal alleen en zelfstandig een training te begeleiden. Begeleiding door een volwassene is daarom een belangrijke voorwaarde om onze jeugdspelers goede trainingen te kunnen blijven aanbieden.

Heb je interesse om zelf 1 van de genoemde functies te vervullen? Wil je graag meer informatie over de vacatures? Of denk je geschikte kandidaten te kennen? Aarzel dan niet en neem contact op met één van de leden van de Technische Commissie Jeugd (Rudy Neggers, Rob van der Heijden of Mark van der Heijden). Dit kan persoonlijk, maar ook door een mail te sturen naar info@vvboskant.nl

Vorige